Induljon a hét ezekkel
a ropogós, omlós diós sütikkel, tetejükön matcha-poros fehércsokival.
Ki gondolja még, hogy a leginkább passzoló megnevezésük az utazópárnácskák? 😄
Receptje irtó egyszerű: 20dkg vaj/margarin, 30 dkg liszt, 10 dkg cukor, 14 dkg darált dióbél. Összedolgozás után a massza egy éjjel hűtőszekrényben hált, majd sütés után a kis kekszek tetejére késhegyni matcha-poros fél tábla olvasztott fehércsoki került.
Ki gondolja még, hogy a leginkább passzoló megnevezésük az utazópárnácskák? 😄
Receptje irtó egyszerű: 20dkg vaj/margarin, 30 dkg liszt, 10 dkg cukor, 14 dkg darált dióbél. Összedolgozás után a massza egy éjjel hűtőszekrényben hált, majd sütés után a kis kekszek tetejére késhegyni matcha-poros fél tábla olvasztott fehércsoki került.
No comments:
Post a Comment