A japán tempura és az indiai pakora egészen más, ebben a konyhában azonban a képen látható finomság pakoraként honosodott meg. Alapja a csicseriborsóliszttel, vízzel összefogott reszelt sárgarépa, ízesítve kevés fokhagymával, hagymával, sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel, parmezános-joghurtos mártogatóssal tálalva. Bő olajban kisütve hamar kész, de sütőpapíron is kipróbálható. Kanállal adagolható, kilapítható, nem igényel büngyürgetést. Laktató és ízletes.
Monday, 19 June 2017
Pakora
A japán tempura és az indiai pakora egészen más, ebben a konyhában azonban a képen látható finomság pakoraként honosodott meg. Alapja a csicseriborsóliszttel, vízzel összefogott reszelt sárgarépa, ízesítve kevés fokhagymával, hagymával, sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel, parmezános-joghurtos mártogatóssal tálalva. Bő olajban kisütve hamar kész, de sütőpapíron is kipróbálható. Kanállal adagolható, kilapítható, nem igényel büngyürgetést. Laktató és ízletes.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment