Nagy kedvenc a töltött cukkíni.
Szabadon variálható. Én éppen egy macerásabb változatot mutatok, de nem mai
költemény, viszont az eddigi legfinomabb volt. Megérte az időbefektetést. Őrölt
hús alapból a szaftos pörkölt eljárással de gyorsabban elkészülő alsó rétegre
került a kecskesajtszósz besamel-mártásszerűen elkészítve, reszelt sajttal
befedve, sütőben "összeérlelt" technikával.
A fiatal cukkínik héjastól még picit roppanósak, nagyon finom. Hétvégén bevállalható, el fog ájulni a család! Az extrémebb ízvilágú kecskesajt is simán lecserélhető, a különlegességet már maguk a rétegek is megadják.
A fiatal cukkínik héjastól még picit roppanósak, nagyon finom. Hétvégén bevállalható, el fog ájulni a család! Az extrémebb ízvilágú kecskesajt is simán lecserélhető, a különlegességet már maguk a rétegek is megadják.
No comments:
Post a Comment