Monday, 2 July 2018

Fennséges egyszerűség



Új hónap, új hét, egy teljesen új kreációval a szép, de még finomabb étkezésekhez. Igazi különleges amuse bouche született akár egy-egy kerti parti kezdetére. Nem méz, nem libazsír! Egy nagyon egyszerű eljárással kerülhet a pirítósra, bagettre a sárgított, sózott vaj. 🥕szalagokat pár perc alatt karamellizálunk kevés, magas zsírtartalmú vajon, vigyázva, hogy az meg ne égjen. Ezután, kivéve a murkot/sárgarépát, picit sózzuk a forró vajat és hozzaadjuk az átalakításra szánt többi vajmennyiséget. Várunk amíg felolvad és osszeforr, majd levéve a tűzhelyről, újra várunk amíg visszadermed. Az így nyert kenhető vaj ízében gazdagabb, egyedi különlegesség. Garantáltan nagy sikert arat majd. Tesztelve!

No comments:

Post a Comment