Nem,
nincs még ősz és ez sem a téli változat, csak egy korai kísérletezés kis
mennyiségben, de annyira jól sikerült, hogy már most felkerül.
Ebben a formában illik rá a név: erdélyi humusz. Ugyanis a főtt, tört bab/paszuly helyett most először csicseriborsóval készült. Ízletes puha, házi kenyéren, de ezen a pirítóson is! 🧡 (1kg ledarált pritamin paprika/gogos, 0,5kg szénen sült, pépesített padlizsán, 0,5kg főtt, tört csicseriborsó, 3db közepes nagyságú hagyma, paradicsompüré, 1babérlevél, só, bors ízlés szerint és türelmes kavargatás).
Ebben a formában illik rá a név: erdélyi humusz. Ugyanis a főtt, tört bab/paszuly helyett most először csicseriborsóval készült. Ízletes puha, házi kenyéren, de ezen a pirítóson is! 🧡 (1kg ledarált pritamin paprika/gogos, 0,5kg szénen sült, pépesített padlizsán, 0,5kg főtt, tört csicseriborsó, 3db közepes nagyságú hagyma, paradicsompüré, 1babérlevél, só, bors ízlés szerint és türelmes kavargatás).
No comments:
Post a Comment