Ebből az ízletes csemegéből könnyen varázsolhatunk nyári vacsorát, ha kiegészítjük egy kis szósszal. Itt egy rozmaringos sajtmártás készült mellé, az alábbiak szerint:
kevés vajon 2 evőkanál lisztet megpirítottam, belemorzsoltam a szárított rozmaringot, majd felöntve tejjel besűrűsödésig főztem és közben hozzáadtam maréknyi reszelt sajtot. Ízlés szerint még lehet sózni, borsozni. Kellemesen feldobja a rozmaringos mártás az édeskés főtt kukricát. Érdemes kirpóbálni!
kevés vajon 2 evőkanál lisztet megpirítottam, belemorzsoltam a szárított rozmaringot, majd felöntve tejjel besűrűsödésig főztem és közben hozzáadtam maréknyi reszelt sajtot. Ízlés szerint még lehet sózni, borsozni. Kellemesen feldobja a rozmaringos mártás az édeskés főtt kukricát. Érdemes kirpóbálni!
No comments:
Post a Comment