Sunday 8 March 2020

Nő a nap



Talán nem árulok el nagy titkot és nem is meglepő, hogy az oldal követői 97 %-ban Nők! Az étel5leteket valószínűleg nagyrészt ők is készítik el inkább, személyes visszajelzések is többnyire tőlük jönnek. Ezért ma reggel arra gondoltam, legyen ez egy felhívás most ahhoz a pár % Férfihoz. És nem virágvásárlós, bár az is egy szép gesztus, ha az Ember kimegy a kertbe és behoz egy szál hóvirágot, vagy nem szedi le, szépelegjen csak ott tovább, de behozza egy fotón a házba...

Arra gondoltam, ha még nem vagyok elkésve egy reggeli 5lettel, 7vége van, talán nem... És legyen az bármi, egy kidíszített vajas kenyér, egy rántotta vagy tényleg bármi harapnivaló, amit a Kedves szeret. Mert a legszebb Virág 🌸 a figyelmünk, az odafigyelésünk valakire, a Másikra, amivel ezen a napon őt tüntetjük ki talán picit látványosabban. A világnapok ellenzői vagy a megmondóemberek mindig azt mondják, de ne csak ezen a napon, mert így nem sok értelme van. Ez így igaz, de ha ez a mai vasárnap szép és emlékezetes lesz, abból fel lehet töltekezni mind2 félnek és könnyebb egy sima hétköznapon random újra bedobni valami kis extrafigyelmet.

Jah, és nem kell almacsipszből virágot büngyürgetni, de ha egészséges csipszet akartok nassolni, ez is csak idő és türelem kérdése, miután felszeleteltétek az almákat és 1 2 napon keresztül párszor átforgatjátok.
Szép vasárnapot Nőknek és Férfiaknak is! 🙂

No comments:

Post a Comment