A hosszú címben talán már benne is vannak a legfontosabb infromációk, de részletesebben az alábbiak szerint készültek e kis falatok:
A csirkemell szeleteket nagyjából 2 cm-es csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és előkészítjük a sárgarépaszalagokat, melyeket legkönnyedébben krumplihámozóval tudunk felszelni. Ezeket a vékony sávokat kevés vajon karamellizáljuk, majd a hússzeletekre fektetve felgöngyöljük és bambusz pálcikákkal rögzítjük őket. Akár két csigát is feltűzhetünk egy pálcikára, melyeket mindkét oldalukon grillezünk majd beleforgatjuk őket őrölt, sós-prökölt földimogyoróba. Nyári grillpartik finom csemegéje lehet az így készült csirkehús. Tálalhatjuk különböző mártogatósokkal, könnyű, vegyes salátákkal.
No comments:
Post a Comment