Furcsa párosítások? Elsőre talán annak tűnhet, de ha
összedobjátok ti is negyed óra alatt az almás zöldborsó
krémlevest fetával, máris megértitek, hogy van amiért megéri
merésznek lenni. A történet röviden annyi, hogy először egy
népszerű kolozsvári levesbárban kóstoltam, nagyon ízlett és
fent leírt neve alapján elgondoltam egy elkészítési módot.
Nagyon bevált.
Egy nagy almát meghámozva, megreszelve vajon megpuhítunk, addig hamar az átmosott borsókonzervet tejjel felöntve turmixgépben pépesítjük, majd hozzáadjuk az almához, és összeforralás közben ízesítjük és teszünk bele kevés krémes fetát. Semmiféle egyéb sűrítést nem igényel. Krutonnal, magokkal nagyon finom.
Egy nagy almát meghámozva, megreszelve vajon megpuhítunk, addig hamar az átmosott borsókonzervet tejjel felöntve turmixgépben pépesítjük, majd hozzáadjuk az almához, és összeforralás közben ízesítjük és teszünk bele kevés krémes fetát. Semmiféle egyéb sűrítést nem igényel. Krutonnal, magokkal nagyon finom.
No comments:
Post a Comment